Lyžování v Peci pod Sněžkou

Zpět na výpis akcí

Termín: 25.2.- 3.3.2012

Místo: Chata Slunečná, Pec pod Sněžkou
Začátek: 25.2.2011 (So) od 15 hod.
Konec: 3.3.2011 (So) 10 hod. Účastníci dostanou s sebou krabičku s obědem.

Již tradičně Vám nabízíme zimní dovolenou na horách, letos v Peci pod Sněžkou v příjemné atmosféře horské roubené chaty Slunečná (www.chata-slunecna.cz).

Chata Slunečná je situována nedaleko parkoviště na Sněžku. Parkování je možné přímo u chaty. K dispozici je společenská místnost a jídelna v jednom, kde se můžeme společně scházet, povídat si, hrát hry apod. V patře je k dispozici malá kuchyňka s elektrickým dvouvařičem.

Po večeři je možnost povídání o numerologii se Zdenou Cihelníkovou, která Vám poví dle Vašeho data narození jaké máte životní dispozice a jak můžete zlepšit komunikaci a vztahy v rodině a zaměstnání. Je možné si dohodnout i osobní konzultaci.

Pro děti je večer připraveno čtení pohádek od pohádkové babičky!

Kousek od chaty je Relaxpark s horskou bobovou dráhou (www.relaxpark.cz), kde si zajezdí nejen děti. Děti do 3 let mají vstup zdarma.

Lyžování je možné v lyžařském areálu Ski Pec pod Sněžkou & Skiport Velká Úpa. Letos poprvé mají oba areály společné jízdné.
Speciální jízdné pro rodiny s dětmi: děti lyžují zdarma!
Skibus staví pod chatou a doveze Vás do obou skiareálů zdarma.

Všichni ubytovaní dostanou slevovou kartu hosta, na kterou dostanete slevu na lyžařské vleky, na Relax park s bobovou dráhou, půjčovny lyží, lyžařskou školu, ZOO Dvůr Králové, místní restaurace a zábavní podniky aj.

Bežná cena: Dvoulůžkový pokoj: 4 100 Kč pro členy, 4 300 Kč pro nečleny. Tří a čtyřlůžkový pokoj: 3 900 Kč pro členy, 4 200 Kč pro nečleny.
Akce pro členy: Při obsazení celého čtyřlůžkového pokoje je cena 3 490 Kč za osobu! Tato nabídka je časově limitována do 15.1.2012.
Při včasném objednání do 15.1. jsou výrazné slevy

Cena včetně ubytování, 3x denně strava.

Členové platí účelový členský příspěvek, nečlenové kurzovné.

UPOZORNĚNÍ: Při rezervaci uvádějte pohlaví a věk osob kvůli rozřadění do pokojů. V případě, že chcete dvojlůžkový pokoj, uveďte do poznámky. Budeme Vás obratem kontaktovat, zda je ještě volný. Uveďte prosím také, zda v případě, že nebude volný dvojlůžkový pokoj, budete mít zájem být na vícelůžkovém pokoji.

Můžete si objednat buď zálohu nebo celou výši akce. Nevkládejte do objednávky obojí. Doplatek zaplatíte na místě. Veškeré požadavky pište prosím do poznámky k objednávce.

K této akci lze objednat:
Do poznámky připište jména, ročníky, pohlaví a další info k ubytování pro všechny v objednávce.
NázevCena
Nevratná záloha 2000 Kč
Člen - 2lůžkový pokoj - účelový čl. příspěvek 4100 Kč
Člen - 3lůžkový pokoj - účelový čl. příspěvek 3900 Kč
Člen - 4lůžkový pokoj - účelový čl. příspěvek 3900 Kč
Nečlen - 2lůžkový pokoj - kurzovné 4400 Kč
Nečlen - 3lůžkový pokoj - kurzovné 4200 Kč
Nečlen - 4lůžkový pokoj - kurzovné 4200 Kč